Amarok: Krew Północy
RMXP
autorzy: Kryzz333 & Adrapnikram
viewtopic.php?f=30&t=6240
Anvocun
RMXP
autor: PInroz
viewtopic.php?f=30&t=6069
Dunsa's Prophecy
RMMV
autor: Crashykk
viewtopic.php?f=30&t=6243
Beyond the Veil
RMVXA
autor: Ekhart
viewtopic.php?f=30&t=6244
Kroniki II PRL: Roman Ciapciak
RMMV
autor: Keibi
viewtopic.php?f=30&t=6247
Legenda
RMXP
autor: Yoroiookami
viewtopic.php?f=30&t=6246
Turtles: Małe zmiany
RMXP
autor: McLaren
viewtopic.php?f=30&t=6248
ZASADY GŁOSOWANIA:
Głosowanie jest co do zasady niejawne. Możecie do woli zarzucać tu komentarzami, słownymi ocenami i uwagami, jednak swój oficjalny głos oddajecie niejawnie. Forma głosowania jest prosta - wybieracie DOWOLNĄ ILOŚĆ projektów, które wg Was zostały zaprezentowane i/lub zapowiadają się najlepiej i chcielibyście odesłać szczególnie ze znaczkiem "do realizacji". Zwycięstwo w tej kategorii przypadnie jednak tylko jednej zapowiedzi (bez podium!), która takich znaczków zdobędzie najwięcej.
Uwagi:
- prawo głosu mają wszyscy forumowicze zarejestrowani do dnia 22.12.2019 włącznie, uwaga - z co najmniej 10 postami na koncie, w tym co najmniej jednym postem w tym roku (licząc do momentu startu głosowania w kategorii)
- głosujemy fair, pomijamy własne projekty, głosy przyznajemy wg naszej szczerej opinii :)
- po zakończeniu głosowania głosy poszczególnych osób zostaną ujawnione
- dodatkowa informacja dla autorów prac: nie ma przeciwwskazań, by głosować na konkurencyjne tytuły, w przypadku, gdyby wasz głos decydował o niższej pozycji waszej produkcji (bo został oddany na bezpośredniego rywala w klasyfikacji) - zostanie on anulowany
Głosy oddajemy poprzez forumowe PMki DO MNIE -> ucp.php?i=pm&mode=compose&u=3. Każdy głosujący otrzyma ode mnie potwierdzenie swojego wyboru (ew. uwagi, informacje jeśli coś jest nie tak). Głosowanie potrwa do piątku, 27.12.2019 włącznie. Wyniki zostaną ogłoszone w godzinach popołudniowych dnia następnego. To chyba tyle, mam nadzieję, że niczego nie pominąłem. Gdyby ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości, zauważył błędy, braki - piszcie bez wahania.
Dema powinny pojawić się jeszcze nocą, Pełnych Wersji spodziewajcie się natomiast dopiero za kilkanaście godzin.