Przygody Benkona
RMXP
autor: Stachu_Legionista69
viewtopic.php?f=30&t=5850
Bazgroł
RMVXA
autor: Chuumoon
viewtopic.php?f=30&t=5921
Project 3
RMVXA
autor: Revlis
viewtopic.php?f=30&t=5961
Serpent Quest I
RMMV
autor: xpero
viewtopic.php?f=30&t=5968
Podziemia: Kraina Cieni
RMXP
autor: Adrapnikram
viewtopic.php?f=30&t=5990
Marthisia
RMMV
autor: WRX
viewtopic.php?f=30&t=5991
Aven
RMMV
autor: Szała
viewtopic.php?f=30&t=5842
ZASADY GŁOSOWANIA:
Głosowanie jest niejawne. Możecie do woli zarzucać tu komentarzami, słownymi ocenami i uwagami, jednak swój oficjalny głos oddajecie niejawnie. Forma głosowania jest prosta - wybieracie DOWOLNĄ ILOŚĆ projektów, które wg Was zostały zaprezentowane i/lub zapowiadają się najlepiej i chcielibyście odesłać szczególnie ze znaczkiem "do realizacji". Zwycięstwo w tej kategorii przypadnie jednak tylko jednej zapowiedzi (bez podium!), która takich znaczków zdobędzie najwięcej.
Uwagi:
- prawo głosu mają wszyscy forumowicze zarejestrowani do dnia 24.12.2017 włącznie, uwaga - z co najmniej 10 postami na koncie, w tym co najmniej jednym postem w roku 2017!
- głosujemy fair, pomijamy własne projekty, głosy przyznajemy wg naszej szczerej opinii :)
- po zakończeniu głosowania głosy poszczególnych osób zostaną ujawnione
- dodatkowa informacja dla autorów prac: nie ma przeciwskazań, by głosować na konkurencyjne tytuły - w przypadku, gdyby wasz głos decydował o niższej pozycji waszej produkcji (bo został oddany na bezpośredniego rywala w klasyfikacji) - zostanie on anulowany!
Głosy oddajemy poprzez forumowe PMki DO MNIE -> ucp.php?i=pm&mode=compose&u=3. Każdy głosujący otrzyma ode mnie potwierdzenie swojego wyboru (ew. uwagi, informacje o nieprawidłowościach). Głosowanie potrwa do piątku, 29.12.2017 włącznie. Wyniki zostaną ogłoszone w godzinach popołudniowych dnia następnego. To chyba tyle, mam nadzieję, że niczego nie pominąłem. Gdyby ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości, zauważył błędy, braki - piszcie bez wahania.
Kolejne kategorie dopiero popołudniem.