Goniec RM - oceny czytelników
Moderator: ravenone
- ravenone
Goniec RM - oceny czytelników
Wpadłem na pomysł, żeby czytelnicy mogli również wystawiać oceny grze, którą recenzujemy, w dodatku bez konieczności logowania się. Chcecie?;)
Problem w tym, że sprawdziłem już kilka wariantów, ale z opcją głosowania na 6 gwiazdek i liczącą ilość głosów podpasował mi jeden - http://rating-widget.com
Niestety ten akurat mi nie działa;) Prosiłbym kogoś bardziej obeznanego w temacie o pomoc w zainstalowaniu kodu.
Problem w tym, że sprawdziłem już kilka wariantów, ale z opcją głosowania na 6 gwiazdek i liczącą ilość głosów podpasował mi jeden - http://rating-widget.com
Niestety ten akurat mi nie działa;) Prosiłbym kogoś bardziej obeznanego w temacie o pomoc w zainstalowaniu kodu.
- Kleo
Re: Goniec RM - oceny czytelników
Osobiście bym wolała polemikę jakościową (komentarze, czy coś?), ale skoro nie da rady, to mogą być i gwiazdki. Kilka ocen to macie w tym całym Gońcu do porządnej poprawki, tak na moje oko. :P
- Michu
- Kontakt:
A może ocena gwiazdkowa + możliwość napisania krótkiego komentarza? Jak na przykład przy ocenie kosmetyków?
- Kleo
Nie mam pojęcia, gdzie i w jaki sposób można oceniać kosmetyki (?!?), ale gwiazdki plus komentarz też mogą być. :)
- X-Tech
Pomysł dla mnie git, ale jednak jedna kwestia. Może tylko dla tych którzy napiszą komentarz o grze minimum ileś znaków np: 30 - niekoniecznie logowanie, ale zwykłe wpisanie nicka i maila ewentualnie + spełniona min. ilość znaków. Dopiero wtedy można oceniać ? Po co ktoś ma wstawiać losowe oceny jeśli nie grał w grę ?
Aha jeszcze jedno. Musiałby istnieć jakiś ewentualny moderator który by mógł ewentualnie wywalić komentarze z oceną jesli okazały by się zbitkiem przypadkowych liter i wtedy automatycznie ocena takiej osoby po usunięcia odejmowana by była od średniej.
Aha jeszcze jedno. Musiałby istnieć jakiś ewentualny moderator który by mógł ewentualnie wywalić komentarze z oceną jesli okazały by się zbitkiem przypadkowych liter i wtedy automatycznie ocena takiej osoby po usunięcia odejmowana by była od średniej.
- Rave
Najlepiej daj komentarze z Disqusa i będzie fajnie.
- Kryzz333
Podoba mi się pomysł.
Ocena + komentarz + moderacja
I może wyświetlanie się uśrednionej oceny użytkowników w rankingach, jeśli tych ocen jest więcej niż 5?
Ocena + komentarz + moderacja
I może wyświetlanie się uśrednionej oceny użytkowników w rankingach, jeśli tych ocen jest więcej niż 5?
W produkcji:

- X-Tech
Wspaniały jest ten nowy artykuł o Ultimie XDD
- Noruj
- Kontakt:
Gdzie? Jaki?X-Tech pisze:Wspaniały jest ten nowy artykuł o Ultimie XDD
#Rahim
Ale jest o Tobie xP
Ostatnio zmieniony 21 lut 2015, 13:31 przez Noruj, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rahim
Nareszcie nie ma żadnych moich cytatów XD
- Venesard
Nawet i ja się tam znalazłem 

- X-Tech
@Noruj:
Ten artykuł:
Ten artykuł:
INRE - Hehe... w takim razie na jaką nazwę zmienić trzeba by UltimaForum? - BurdelForum? To by było adekwatne do tego co tu się odpi***ala. XD
Z mojego powodu. Przykro mi nawet. xdVenesard pisze:Nawet i ja się tam znalazłem
- Venesard
A mi nie, śmieszne to byłoX-Tech pisze: Z mojego powodu. Przykro mi nawet. xd

- Kleo
Nie pomyliliście przypadkiem tematu?
Zdaje mi się, że ten byłby lepszy: viewtopic.php?f=35&t=4632
Zdaje mi się, że ten byłby lepszy: viewtopic.php?f=35&t=4632
- ravenone
Geniusz-Tech pomylił tematy i powstał owczy pęd;)
Ten dotyczył gwiazdek przy recenzjach. Chwilowo nie mam technicznego rozwiązania problemu, więc temat zamykam. Jeśli ktoś będzie mógł konkretnie pomóc, proszę o wiadomość przez PM.
Ten dotyczył gwiazdek przy recenzjach. Chwilowo nie mam technicznego rozwiązania problemu, więc temat zamykam. Jeśli ktoś będzie mógł konkretnie pomóc, proszę o wiadomość przez PM.