Goniec RM - Konkursy
Moderator: ravenone
- McLaren
Re: Goniec RM - Konkursy
Rahim dobrze razem wiemy o co chodzi kiedyś już o tym pisaliśmy na PW.
A u Ciebie na forum nie ma konkursów?
A u Ciebie na forum nie ma konkursów?
- Rahim
U mnie na forum ludzie zajmują się tworzeniem gry pod dowództwem Greya, nie mamy narazie czasu na konkursy.
Temat: Goniec RM - Konkursy
- Rave
Jego gra nie wygrała=niesprawiedliwe. Moje NP nie wygrało jakoś i nic z tego nie robię.Rahim pisze:Miałem napisać coś w podobnym stylu xdNoruj pisze:Ty zapytaj babcię, a ja lecę do cioci.
McLaren, tu nie ma koleżeństwa, konkursy są sprawiedliwe xd
INRE był z Ultimy, a jakoś wygrał GF...
Mniejsza o większość, jak już zarzucasz takie rzeczy to, to przynajmniej miej się czym podeprzeć. Jak narazie robisz to bezpodstawnie.
- McLaren
Myślę ,że nie wygrała moja gra bo za późno ją wydałem, przed samym konkursem trochę niedopracowaną ale do przejścia:) Tak naprawdę myślałem ,że moim największym rywalem będą Pokemony a tu niespodzianka pokemony 5 miejsce:) Cieszyć się z 4 miejsca? hmm nie. Kiedyś widziałem ,że gra Perfect World autorstwa Amadik zajęła 2 miejsce w GF autor zrobił aktualizację gry na następne GF i wygrał:) Myślę ,że poprawie błędy w WW i przy następnym konkursie może dostanę 3 miejsce...
- Mateusz SSJ8
- Kontakt:
Nie moja sprawa, kto robi gry tylko dla konkursów. Liczy się serce, bo to z niego wynika, jaka gra będzie, a wielu o tym zapomniało.
Do tej pory zrobiłem już 5 gier:
1. Miasteczko Nowoczesne 1
2. Miasteczko Nowoczesne 2
3. Miasteczko Nowoczesne 3: Wolność dla Feliny
4. Miasteczko Nowoczesne 4: New Green Levithan Advance
5. Miasteczko Nowoczesne 4: New Green Levithan Advance 2
Żadnej z tych gier nie robiłem na Golden Forki, a i tak nimi wystartowałem. "Miasteczko Nowoczesne 3" w "Golden Forki 2010" oraz "Miasteczko Nowoczesne 4" i "Miasteczko Nowoczesne 4-2" w "Golden Forki 2013" (gry wymienione jako trzecia, czwarta i piąta). Jeśli konkurs gońcowy się odbędzie, startuję wszystkimi pięcioma pozycjami.
Do tej pory zrobiłem już 5 gier:
1. Miasteczko Nowoczesne 1
2. Miasteczko Nowoczesne 2
3. Miasteczko Nowoczesne 3: Wolność dla Feliny
4. Miasteczko Nowoczesne 4: New Green Levithan Advance
5. Miasteczko Nowoczesne 4: New Green Levithan Advance 2
Żadnej z tych gier nie robiłem na Golden Forki, a i tak nimi wystartowałem. "Miasteczko Nowoczesne 3" w "Golden Forki 2010" oraz "Miasteczko Nowoczesne 4" i "Miasteczko Nowoczesne 4-2" w "Golden Forki 2013" (gry wymienione jako trzecia, czwarta i piąta). Jeśli konkurs gońcowy się odbędzie, startuję wszystkimi pięcioma pozycjami.
- McLaren
Mateusz chodzi o to ,że jeżeli Twoja gra wygra w konkursie to jest pewnego rodzaju jej ukoronowanie:) Twórca gry może czuć się usatysfakcjonowany ze swojej ciężkiej pracy :) Która rzecz jasna łączy się z przyjemnością:)
- tiberium
Zejdź na ziemię, bo żyjesz w innej epoceMateusz SSJ8 pisze:Liczy się serce,

RPG MAKER 2000 the best! ლ(╹◡╹ლ)
Forget the rest...
Forget the rest...
- Mateusz SSJ8
- Kontakt:
Jeśli serce się nie liczy, to CO TU ROBIĄ OSOBY, KTÓRE WKŁADAJĄ JE W KAŻDĄ GRĘ JAKĄ TWORZĄ?tiberium pisze:Zejdź na ziemię, bo żyjesz w innej epoceMateusz SSJ8 pisze:Liczy się serce,
Za to twoje
, mojeZejdź na ziemię, bo żyjesz w innej epoce
i wszyscy, którzy kochają tworzyć gry w RPG Makerze, będą twoimi sędziami, tiberium.Liczy się serce
Ci, co tworzą gry tylko na konkurs, w ogóle nie powinni tworzyć gier.
- McLaren
Dlaczego uważasz ,że Ci co tworzą gry na konkurs nie powinni robić gier?
Ja robię dla siebie bo lubię to robić i sprawia mi to przyjemność a konkurs wygrany to pewnego rodzaju ukoronowanie Twojego dzieła czujesz się wtedy usatysfakcjonowany ze swojej ciężkiej pracy:)
Nie zgadzam się z Twoim tokiem myślenia...
Czy aby na pewno wkładasz w swoje gry serce? Jakoś mało... ;)
Ja robię dla siebie bo lubię to robić i sprawia mi to przyjemność a konkurs wygrany to pewnego rodzaju ukoronowanie Twojego dzieła czujesz się wtedy usatysfakcjonowany ze swojej ciężkiej pracy:)
Nie zgadzam się z Twoim tokiem myślenia...
Czy aby na pewno wkładasz w swoje gry serce? Jakoś mało... ;)
- Rahim
Przepraszam, ale jak czytam te bzdury mateusza to aż się gotuje we mnie że szok.Mateusz SSJ8 pisze:Jeśli serce się nie liczy, to CO TU ROBIĄ OSOBY, KTÓRE WKŁADAJĄ JE W KAŻDĄ GRĘ JAKĄ TWORZĄ?tiberium pisze:Zejdź na ziemię, bo żyjesz w innej epoceMateusz SSJ8 pisze:Liczy się serce,
Za to twoje, mojeZejdź na ziemię, bo żyjesz w innej epocei wszyscy, którzy kochają tworzyć gry w RPG Makerze, będą twoimi sędziami, tiberium.Liczy się serce
Ci, co tworzą gry tylko na konkurs, w ogóle nie powinni tworzyć gier.
Pluje żółcią jak najdalej portafi xd
Wytłumacz mi jakie serce ty w te gry wkładasz? Bo chyba nie swoje, twoje gry to czysta beka i miejsce na forum gdzie ludzie mogą sobie nakręcić bekę, wg. nie widac abyś się do nich przykładał, puste may, fabuła jest jak by jej nie było, o twoich grafikach to już nawet mi sie pisać nie chce i powielać wypowiedzi innych. Hm. W sumie to nie o grach miałem pisać, konkursy...
To to mnie tak rozwściecza że mógł bym powiedzieć coś za co z miejsca dostał bym bana, jednakMateusz SSJ8 pisze: Ci, co tworzą gry tylko na konkurs, w ogóle nie powinni tworzyć gier.
się wstrzymam i po prostu powiem że człowieku sam sobie przeczysz.
Nie robisz gier pod konkursy, a ciągle się chwalisz że mn wystawisz tu i tam, nigdzie nie zajmują miejsc które by cię satyswakcjonowały to tworzysz własne konkursy (np. złote zera XDD) na ultimie gdzie wystawiasz swoje gry, co lepsza, tyle jest nimi osób zainteresowanych i bierze w nich udział że zawsze "wygrywasz"

Pozdro, nie chce mi sie po syfie nowoczesnym latać i teraz tu cytowac każdą twoja wypowiedź, bo nie mam na to ochoty, ale wszystkie te twoje strony i fora nowoczesne i wypowiedzi na nich przeczą twojej wypowiedzi xd Może się nie zgadzam tutaj z wieloma osobami na scenie, mamy jakieś sprzeczki czy coś w tym stylu, ale przynajmniej nie idę w ich łaski i nie zmieniam swoich poglądów by tylko się im przypodobać jak ty w tym momencie, nawet nie wiesz jak boli mnie serce przez takie wypowiedzi jak ta tutaj z twojej strony xdd
Tymczasowo zamknięty.